Hverdagsglimt

Var der nogen der sagde pylremor!

Pylremor må jeg indrømme, at det er jeg uden tvivl.

Jeg har vist det siden Hanne startede på efterskolen, at hun skulle på studietur til New York. Vi har talt om turen og Hanne har glædet sig enormt meget. Jeg synes heller ikke jeg har været vildt nervøs for at hun skulle af sted. For hun er virkelig rykket sig så meget siden hun startede på efterskolen. Så ingen grund til bekymringer fra mor

Men så lige pludselig var det den mandag hvor de skulle af sted. Kufferten var pakket og jeg nåede nok at spørge 100 gange om hun nu havde husket det hele. Og give hende råd om dit og dat, og det er til trods for at jeg aldrig selv har prøvet at rejse så langt. Det var måske også derfor Hanne endte med at svarer – JA JA mor jeg ved det godt!!

Jeg er som sådan heller ikke nervøs for at hun gør noget dumt derover, men man høre og ser så meget i nyhederne hele tiden. Og med mit forskruet hoved er det ikke altid lige nemt, at slippe de tanker.

Det var måske også derfor jeg brugte det meste af mandag aften på at stalke deres fly.

Det hjalp lidt på nerverne, at der var kommet en sms fra Hanne, om at de var kommet godt derover og det hele bare er så fedt..  Nejjjj jeg er overhovedet ikke pylret!!!

Nok er jeg pylret overfor mine børn, men hellere det end at være ligeglad med dem.

Og jeg indrømmer jeg tjekker facebook, snapchat og instagram efter billeder derover fra. Og jeg kan med glæde fortælle, at det de billeder der er sluppet ud af dem, viser at de har deres livs oplevelse… Kan kun sige bare det var mig!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *