Hverdagsglimt

Ser du godt ud?

Onsdagen så da meget godt ud.

I dag havde jeg fri fra arbejde og dynen var fantastisk varm da vækkeuret ringede. Så Snooze knappen fik et dask en gang… ok det blev nok til 5 gange.

Men op det kom vi og vi havde masser af tid til morgenmad og iPads.

På vej ud af døren kommer jeg i tanke om, at mindste finken skal have gymnastik og bibliotek i dag. Så er det lige før jeg taber sutten og som en fange på flugt, løber jeg rundt i huset for at samle gymnastiktøj og bøger sammen.

Helt vild i hovedet kommer vi ud i bilen også er pigerne flade af grin. Så havde jeg glemt deres tasker inde i gangen.. JEG SKULLE BARE HA BLEVET I MIN SENG.

Til tjek hos øjenlægen.

Det er ikke fordi mit syn fejler noget. Jeg ser da meget godt ud, hvis altså jeg selv skal sige det.

Jeg skulle til tjek, fordi jeg har “trætte” øjenlåg. Første gang jeg fik en henvisning fra egen læge var for 4 år siden. Men dengang fik jeg af vide, at jeg ikke var gammel nok til at få fjernet det der er meget. Og det kunne de sige helt uden at se mig.

Men i dag var jeg gammel nok, og lægen spurgte mig da også, on jeg ikke er generet af det når jeg skal se til siden.. Øhhh jo det var jo ligesom derfor jeg blev henvist første gang.

Men nu skal jeg opereres

Godt jeg ikke er videre overtroisk med den dag og dato..

Det er et spil til børn!!

Om onsdagen efter skole, har vi ikke meget tid til at fjolle, inden vi skal ud af døren igen og til gymnastik.

I dag brugte vi så tiden på at finde ud af, at vi ikke kunne finde ud af et spil. Det er spil til børn fra 5 år, hvor svært kan det lige være??  Efter at have gloet på og i kassen efter spillereglerne i en halv time. Valgte vi at finde på vores egne regler, og bedst som vi var kommet igang skulle vi afsted til gymnastik.

Det er mit 5. År på bænken med hækletøjet hånden, i dag havde jeg så glemt det DET KØRE BARE FOR MIG I DAG!! Jeg skulle bare ha åbnet øjnene inden vi kørte, så havde jeg set det ligge klar på bordet. Nå nej jeg ser jo først godt ud efter fredag den 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *