Hverdagsglimt

Smitter det???

Man siger at børn kopier deres forældre.

Jeg går ikke så meget op i hvordan jeg går klædt. Bare det passer til årstiden og det ikke er gået i stykker, så går det nok.

Og når man plejer at være i arbejdstøj det meste af dagen, så gør det ikke noget at skifte til natbukser når man kommer hjem.

Det er nok også derfor jeg ikke vil egne mig som modeblogger. 😄

Jeg plejer som regler at finde tøj frem til pigerne, men de dage hvor de selv finder tøj. Kan jeg tydeligt se, at de heller ikke tænker så meget over om det matcher.

Margrethe kan så også finde på at klæde sig på til en god natsøvn.

Og det første hun sagde da hun stod op var.. mor har du lånt mine natbriller, jag havde dem ikke på da jeg vågnede… altså hvad tror hun lige om mig, jeg har da mere brug for ørepropper. Her vil Nielsen nok sige, at jeg også snorker. Men jeg har holdt mig vågen en hel nat, bare for at konstatere at det gør jeg IKKE 😊

En anden som også kan trække torsk i land, og gør det mange gange om dagen, er fjollehunden Buddy.

Han ligner uskyldigheden selv, men når han ikke sover. Så jagter han skygger eller venter ude i forhaven på at der kommer en bil forbi han kan gø af… Man siger jo at hunden ligner sin ejermand. Og her har vi vist ramt spot on, han er lige så fjollet i hovedet som mig. Så mit spørgsmål er stadig SMITTER DET 🤪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *