Hverdagsglimt

Ferie!

Så skal der ryddes op og ryddes ud. Hvad skal en ferie ellers bruges på?

Ferien er skudt igang, og man er allerede gået igang med at lægge alt for mange planer. Og hvis jeg køre samme stil, som jeg plejer når jeg har ferie. Så når jeg ikke halvdelen af alt det jeg havde i tankerne.

En ting ved jeg med sikkerhed, jeg skal have masser af kaffe. Og jeg skal hygge endnu mere med Nielsen og ungerne.

Kage skal der til.

Nå vi nu endelig har ferie, så skal vi selvfølgelig også have en, nej to, ejjjj måske hele tre. Og så er det jo godt jeg får assistance fra nord.

Svigermor kommer, og hun bager de bedste kringler. Og hvis vi er ekstra heldige bager hun  måske et par ekstra til fryseren.

Men hun skal ikke bage hele ferien, når svigermor kommer inden for døren, så er det lige som at få besøg af en tornado. Ikke en af de dårlige tornadoer, for denne ødelægger ikke alt på sin vej.

Når svigermor kommer bliver vi alle forkælet, og man skal passe på man ikke bliver for magelig. Det har taget nogle år før jeg lærte det, men nu ved jeg at jeg ikke skal fare rundt og gøre rent fra top til bund, inden hun kommer. For noget at det første hun siger er, nu skal du bare sætte mig igang med noget. Og før hen hvor jeg havde ordnet alt inden hun kom, gik hun rundt og var restløs.

Så nu har jeg lagt en slagplan for os, så vi ikke kommer til at kede os. Og onsdag bliver den helt store dag. Der skal skal der ryddes op og ryddes ud i kælderen i kælderen. Men der får jeg mere hjælp ude fra. Jørgensen er tilkaldt, og med hende og svigermors hjælp skal vi nok få klaret de sidste flyttekasser…. de har også kun ventet i to år.

Blogindlæg i ferien.

Her i vinterferien vil der komme indlæg, med forslag til aktiviteter man kan lave med ungerne i ferien.

Blandt andet skal vi eksperimenter med slim og vi skal lave modellervoks.

Følg med på bloggen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *