Huset

Tirsdag

Weekenden burde starte om tirsdagen.

Det er den følelse der har siddet i mig hele dagen, efter at ha haft en form for elevatorfeber og en mave der opfører sig besynderligt. Men ikke nok til, at det kan holde mig væk fra mit arbejde og mine kollegaer. Og på min arbejdsplads  vi har toilet på samme etage, det er ren luksus.

Renoveringen af badeværelset #5

Nå, men vi er jo langsomt ved at få et badeværelse. Dog ikke helt. Der er for eksempel ikke noget toilet og heller ingen håndvask endnu. Så vi børster stadig tænder i køkkenvasken. Og har tandbørsterne stående på køkkenbordet ved siden af.

Klokken 5 om morgenen er jeg ofte træt. Sådan sygt træt, hvor det dirrer i hele min krop. I dag var igen undtagelse, beviset på, at jeg nok bare skulle være gået i seng igen var, at jeg rundede tandbørstningen af med at synke alt tandpastaen og putte tandbørsten op i min kaffekop.

Men det går fremad med renoveringen af badeværelset, og Nielsen hviler ikke på laurbærene. Når han bare har 5 ledige minutter, så bliver der skibet og malet.

Den ene væg har vi valgt, at skulle males i en anden farver for at bryde det klinisk hvide. Til det har vi brugt kalkmalingen lady Minerals fra Jotun.

Renovering af badeværelse

Det bliver så godt når det er færdigt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *