Om mig

Bag navnet fjollet mor, finder i mig. Jeg er i skrivende stund 39 år og hedder Susie. Jeg er gift med Peter (jeg kalder ham Nielsen) og sammen har vi finkerne Margrethe på 8 og Isabella på 6 år. Jeg er også så heldig at have to teens Frederik på 18 og Hanne på 16 år.

Vi bor i en gammel villa fra 1938 i hjertet af Skælskør. Huset købte vi for snart to år siden. Og som alle nye husejere, har vi da også masser af ideer og planer til hvordan vi gerne vil have det til at se ud.

Men ROM blev ikke bygget på en dag og lottogevinsten lader vente på sig. Men vi er stadig unge og har mange år til at få udlevet vores drømme.

Vores dagligdag er som så mange andres. Vi står tidligt op og tager på arbejde og i skole. Nielsen er afdelingsleder i en stor vognmandsvirksomhed, som køre med frugt, grønt og blomster. Jeg er social og sundhedshjælper og arbejder i hjemmeplejen. De små går i skole, Frede er i lære som lastbilchauffør og Hansen er på efterskole.

Hvorfor fjollet mor? Jo mit hovede er lidt forskruet, jeg har ADHD og tænker meget farverigt. Det er nok derfor vores dagligdag alligevel ikke er som så mange andres. Jeg har mine gode dage (dem er der heldigvis flest af), men jeg har også de knap så gode dage.
Her på bloggen vil du kunne følge med i, mine og pigernes kreative hobbyer. Jeg vil også dele tykt og tyndt, stort og småt fra hverdagen og om de fornyelser vi kommer til at lave på vores slot.

Håber i vil følge mig og vær ikke bleg for at give feedback og forslag til indlæg.