Hverdagsglimt

Bliver det nogensinde nemmere?!

Næsten 3 uger inde i mobilafvænningen, og jeg har stadig abstinenser.

Om 2 dage går jeg ind i min 3. uge på mobilafvænning, det går den rigtige vej selvom der er dage hvor det er rigtig svært. Hver dag opdager hvor meget jeg egentlig har brugt mobilen til alt og intet. Det er lige fra at google en handling på en film eller opskrift, til at tjekke mail eller dba. Og hver dag siger jeg (flere gange) nå nej det kan jeg jo ikke for min telefon er låst. Men så er det total optur at få den ugentlige rapport fra min Iphone, der fortæller at jeg har brugt min telefon 47% mindre end i sidste uge.

Men hvad har jeg så lavet i stedet?

Jeg har gået meget hvileløst rundt, siddet og kigget på pigerne, mens de har koblet af med hver deres elektronik. Men jeg har også fundet kort frem, og med dem kan jeg få pigerne væk fra deres telefoner og spille fisk med deres mor. Jeg er faktisk gået hen at blive rigtig god til at tabe i fisk.

Sidste år til jul fik jeg en symaskine af Nielsen, og jeg har mange intentioner om at begynde at sy. Det er mange år siden jeg sidst har syet, så bare det med at komme igang har været en lang proces.

Og nu har jeg tiden til det, og fordi jeg ikke kan google mig frem til stofbutikker og mønstre på nettet, tog min mor og jeg en tur til Roskilde for at købe mønstre og stof til mit første forsøg. Hvis man ikke nærstuderer de bukser jeg har syet til Isabella, så synes jeg selv de blev ret fine.

Jeg har også fået fikset Isabellas skab lidt op, så det blev lidt mere piget.

Også har jeg været ude og blive luftet lidt igennem. Jeg gider normalt ikke gå bare for at gå tur. Men får at få tankerne væk fra telefonen måtte vi ud og nyde solen. Det var inden blæsten og kulden trak ind over. Og så er det jo ikke så tosset at bo i skønne Skælskør, hvor der næsten på hvert gadehjørne er noget kønt at kigge på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *