Huset

Renoveringen af badeværelse del 2

Men vi bliver glade for det når det er færdigt.

Fliserne blev pillet forsigtigt ned, og de værste huller blev fyldt ud med mørtel. Og det vi troede skulle være et lille ferieprojekt, viste sig at vokse sig til noget større renovering af vores badeværelse.

Vi er så heldige at vores nabo er VVS’er og far til en af Margrethes klassekammerater. Han skulle bare lige komme ind og pille radiatoren ned, så vi kunne fjerne de sidste fliser.

Men sådan blev det ikke, før vi havde set os om blev det ikke til en ny radiator, men til gulvvarme. Og der hvor det nye toilet skulle ha stået, fik en ny plads og blev til et væghængt toilet.

Vores helt egen gas og vandmester foreslog jo  bare alt det vi gerne have. Vi mente bare ikke at vi kunne klare så stor en opgave. Det er jo ikke bare lige at flytte faldstamme og vandrør.

Og så træder vores gas og vandmester i karakter, det er bare svub svub. Så hvis i lige blotlægger rørene i kælderen, så kommer jeg og borer hullet og flytter faldstamme og vandrør.

Mens Nielsen blotlagde rørene i kælderen, gik Jørgensen og jeg igang med at fjerne noget af det sidste blå på toilettet.

Det bliver så godt når vi kommer i land.

 

Mens vi knokler for at blive klar til gas og vandmesteren.

Legede alle ungerne super godt og Svigermor gik i køkkenet for at bage lækre kringler med remonce og rosiner til os.

Ferieaktivitet #2

Legeaftaler.

I dag blev aktiviteten legeaftaler til alle aldre. De små på 6 år hyggede med film på Netflix.

De “store” på 8 år dansede rundt og lavede optagelser på en app der hedder musical. Spørg mig ikke hvad det går ud på, det aner jeg simpelthen ikke.

Teenage tøserne forskansede sig på Hannes værelse med musik og film. Og lur mig om de ikke også snakkede drenge.

Skøn dag med renovering og masser af hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *