Hverdagsglimt

Intet lavet – intet ødelagt.

En kold søndag uden de store planer.. udover ren hygge.

Dagen startede som en helt almindelig søndag her hjemme. Jeg kan godt lide at sove længe, og de “små” er blevet så store nu, så de står selv op, tænder for fjernsynet og lader mor sove.

Jeg vælter ud af sengen kvart over otte, og er næsten ved at skræmme livet af pigerne, bare ved min ankomst i stuen.

Jeg er en krydsning mellem “døden fra Lübeck” og “klokkeren fra notre dame” når jeg står op. Og jeg er heller ikke den mest snaksaglige før jeg har fået morgenkaffe.

Men efter kaffen så er jeg klar til dagens oplevelser/udfordringer.

Og der var gang i den fra starten, Margrethe havde en veninde sovende. Og de startede hvor de slap igår, med at synge og danse som om det var elefanter vi havde ovenpå. Men de havde det sjovt, og så længe de ikke gik igennem loftet ned i køkkenet så var det helt i orden.

Kvalitetstid med min veninde

I dag havde jeg også lavet en aftale med min veninde, eller bff som pigerne kalder det. Hun kom direkte fra natarbejde med franskbrød og kage.

Vi satte os ved spisebordet og der sad vi så resten af dagen, og sladrede om alt og ingen ting. Samtidig med at vi nørklede med hver vores garnnøgle.

Dagen i dag var lige hvad jeg havde brug for, jeg har i et stykke tid haft en del tankemylder. Som sikkert har kunnet mærkes af mine omgivelser og ikke mindst mine børn. Men i dag har mit overskud bare været i top og det smittede helt sikkert af på dem. Det giver mig et ekstra boost, at se mine børn hygge sig. Så kan en ny arbejdsuge bare komme an, for mine batterier er ladet helt op.

Endnu et af mine evighedsprojekter.

Jeg gik for et stykke tid siden igang med en nederdel, og som ny strikker så går det ikke så hurtigt som jeg gerne ville. Og når man “bare” strikker rundt og rundt, begynder jeg hurtigt at kede mig. Men jeg skulle jo helst blive færdig med den, inden Isabella bliver for stor til den.

Opskriften er en jeg har fået af min mor, hun strikkede en nederdel til mig, ud fra den opskrift da jeg var 6 år.

Når eller hvis jeg nogensinde bliver færdig med den, skal jeg selvfølgelig nok ligge et billede på af det færdige resultat.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *