Madopskrifter

HJEMMELAVET NUDLER TO-GO

Hjemmelavet nudler TO-GO

Jeg elsker desværre de små papkrus med nudler hvor der bare skal tilføjes vand. De er sku da nemme og koster ikke kassen, men de knap så nærende, eller mættende i længere tid.

Så så jeg for et stykke tid siden, et opslag/reklame på facebook, om hvordan man kunne lave sine egne hjemmelavet nudler TO-GO. Det skulle da prøves, og de smagte fantastisk. Ja jeg følte mig faktisk lidt som en sundhedsguru, da jeg stod på arbejdet med mit glas fyldt med sundhed.

Derfor vil jeg nu dele mit bud på NUDLER TO-GO med jer i dag. Den er tænkt som, at i kan lave glassene med nudler, boullion samt grøntsager klar og have stående i køleskabet. Lige til at tage med på arbejde eller hvis i har børn som, er lige som mine, der bare elsker at få noget at spise så snart de kommer hjem fra skole, kan sådan et glas nemt og hurtigt gøres klar bare ved at tilføje kogt vand.

Jeg skal være den første til at indrømme, at alle de grøntsager ikke har fanget mine børns opmærksomhed endnu. De mener stadig at de er kiks, kage og havregryn er den bedste eftermiddagssnack. Men jeg er den fødte optimist, de skal nok lære det en dag.

Opskrift:

I skal bruge følgende:
En passende mængde nudler lavet af durumhvede og æg, de ligger pakket med fire plader og jeg brugte en plade.
1 boullion terning, skåret ud i små tern så de bedre kunne fordeles mellem fyldet
2 små gulerødder
En lille håndfuld fint hakket spidskål
3 forårsløg
1 håndfuld bønnespirer.
½ finthakket løg
1 finthakket fed hvidløg

Jeg havde også købt noget for stegt kylling i netto og lagt i glasset, men det kan undlades hvis man vil.

Det hele puttes op i et glas eller en skål, der kan tåle varme.
Du starter med at ligge bønnespirerne nederst defter spidskål, forårsløg, gulerødder, løg og hvidløg boullion fordeles mellem fyldet, nudler og øverst kyllingen.

Til sidst tilsætter i bare kogt vand over det hele og lader det stå i 3 minutter gerne med låg.
Når det er klar røres rundt og vupti i har nu hjemmelavet cup nudler klar.
Velbekomme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *