Hverdagsglimt

Fra slap til rejsning

Jaaaa jeg ved det godt, jeg hænger lidt i bremsen med at få skrevet noget i hverdagene.

Og det er der en helt god grund til… Arbejde!! Og det vidste jeg egentlig godt, at det ville ske. Det er jo en helt naturligt, når man starter i nyt job. Jeg bruger meget af min energi dér, men mest hos ungerne og Nielsen for det er dér fokus skal ligge.

Overskriften er nok lidt i den frække ende, men det handler faktisk slet ikke om tissemænder. Sorry. Der handler om min forskruet hjerne, som har kørt på et ret lavt blus i virkelig lang tid.

Og her efter påsken, hvor vi virkelig har slappet af, skal den pludselig i omdrejninger igen og det er lidt af en udfordring.

Hjernen jo som en muskel eller som mine baller af budding. Og de skal trænes op, især når de ikke er blevet brugt i vanvittigt lang tid. Jaja det er rigtigt, det skal de altså.

Og jeg skal love for, at min hjerne er kommet i seriøs træningslejr. Mængden af ny viden og informationer er stor. Og det er med at holde tungen lige i munden og få det bedste ud af træningen og så lige huske at strække ud efter endt træningen.

I dag er gået med at få samlet op efter påsken, få kigget frem i planerne og selvfølgelig få snakker en masse med mine skønne kollegaer. Og min hjerne er fyldt op til det punkt, hvor jeg er overbevist om, at jeg kun kommer til at drømme om ændringer, udløbne ydelser og om nu ruterne sidder lige i skabet i morgen.

Men det er ok, for jeg sørger for at strække hjernen ud i aften inden jeg skal sove. Det gør jeg bl.a ved at flade ud i min lænestol, med fjernsynet tændt og strikketøjet i hånden. Det lyder måske lidt oldemoragtigt, men det hjælper. Og det giver ro, så der er masser af plads til nye træningspas i morgen.

Men hold kæft hvor er jeg træt på en helt ny måde. Jeg går totalt død, hvis jeg nærmer mig sofaen, og når vi går i seng sover jeg ca 1 meter fra hovedpuden.

Hjemmet halter lidt bagud, og vasketøjskurven er ved at brække sig, men det er okay for vi har masser af tøj i bunden af skufferne, som så sjællendt kommer ud.

Min største udfordring er at samle mig sammen til at få lavet mad. Drømmer om at vi får lavet de madplaner og få lavet et system der gør det sjovt og overskueligt så de små også kan være med til bestemme hvad vi skal have.

Billederne er ikke mine egne, de er fundet på internettet. Men en ide jeg rigtig gerne vil have herhjemme.
Billederne er ikke mine egne, de er fundet på internettet. Men en ide jeg rigtig gerne vil have herhjemme.
Billederne er ikke mine egne, de er fundet på internettet. Men en ide jeg rigtig gerne vil have herhjemme.

Det her er bestemt ikke et brokke-indlæg, tværtimod. Det er faktisk en optur… At få lov at bruge de evner jeg har på arbejdet, og at få lov til at lave det jeg gerne vil er jo bare den bedste træning for min hjerne. Og jo mere struktur og gode vaner der kommer til i hverdagen, jo bedre! Alle ved, at det trækker tænder ud at starte op i et nyt arbejde med nye rutiner og nye udfordringer.

Før var jeg bare træt. Træt af et liv og en hverdag der kørte i ring. Nu er jeg bare sådan helt almindeligt træt på den fede måde. Når jeg går hjem glæder jeg mig at være kone og mor og jeg glæder mig til at starte forfra igen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *