Hverdagsglimt

Fifty Shades of Grey

Tøsehygge med Mr. Grey og drypbakker.

Normalt sker der ikke meget på facebook, andet en reklamer og konkurrencer. Og alligevel har man den last at tjekke facebook flere (rigtig mange) gange om dagen.

Men i den sidste tid er der virkelig sket noget. Og det er taget godt til her den sidste uges tid.

En mand ved navn Mr. Grey er begyndt at blive nævnt rigtig mange gange. Først tænkte at det var pudsigt, som mange lige pludselig skulle på date med ham. Og så fik jeg ondt af alle dem som ville få deres hjerte knust.

Men så var det heldigvis “bare” en skuespiller fra filmen Fifty Shades og Grey.

Ok jeg vidste selvfølgelig godt hvad der blev referer til i opslagene på facebook. Jeg er bare ikke kommet med på Grey bølgen.

Jeg har kun hørt godt om trilogien. Og jeg så da også den første, da den på et tidspunkt blev vist på yousee. Den var ikke dårlig, men heller ikke en jeg ville sidde i kø for, at få billetter til.

Men når det er sagt så synes jeg at det er fedt, at så mange ser frem til premieren. Og gør noget ekstra ud af det, når de skal se Mr. Grey folde sig ud på det store lærred. Jeg har set opslag fra flere, at der er blevet hygget med lækker mad og drinks sammen med veninderne.

Der er også så meget godt i fjernsynet.

Jeg er i forvejen ikke så god til at gå i biffen, jeg er slet ikke god til at se en film. Jeg kan bare ikke holde mig i ro så længe. Eller holde koncentrationen så længe som en film vare.

Så går det noget bedre med en aften på TV2, der er programmerne ikke så lange. Så det passer lige til mit fjollet hoved.

Men det er da også meget hyggeligt at sidde med kaffen og strikketøjet mens station2 vises i fjernsynet.

Til alle jer som tøsehygger med Mr. Grey, jeg håber i hygger jer og får en fantastisk aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *