DIY

Fastalavn er mit navn.

En hjemmelavet og en købt fastelavnskostume.

Hawaii pige på en kold februardag.

Sidste års kostume greb som sagt om sig og igen år ville Margrethe selvfølgelig have noget hjemmelavet.

En Hawaii pige burde da være en smal sag. Og jeg gik igang med at undersøge internettet for ideer. Det meste af det der kom frem, var kostumer der kunne købes.

Så jeg forstillede mig en masse ideer, og inde i hovedet så det pisse godt ud.

Det færdige resultat blev ikke helt det jeg havde set, men heller ikke skidt. Og Margrethe blev glad, og det er jo det der tæller.

Materialer som blev brugt til kostumen.

Materialerne kan købes hos cchobby

Til halskæden/kransen har jeg klippet stykker i farvet papir og sat dem på sytråd. Mellem papirsblomsterne har jeg sat filtkugler får skille dem fra hinanden.

Hårpynten/blomsten har jeg klippet ud af filtplader og syet en knap på for at “krølle” den lidt. Hårkransen er lavet af piberensere og tyl jeg havde fra en kostume jeg lavede for et par år siden.

Bastskørtetet er lavet af…. ja bast som jeg købte i Super Brugsen og tyl for at give det lidt mere fylde

Den købte fastelavnskostume.

Isabella har ikke fået lysten til hjemmelavet kostume endnu. Hun er tilgængæld super vild med alle de prinsessekjoler man kan købe i legetøjsbutikken. Og i stedet for at bruge en af 5 forskellige Anna og Elsa kjoler (frost), eller en af de 10 Disney prinsessekjoler hun har på værelset. Så skal hun da også i en ny model i år.

Denne har vi bare været heldige at “arve” fra en af mine skønne kollegaer. Men den er ny for Isabella, og hun er glad så kan det ikke være bedre.

Årets fastelavnsfest i SFO’en

Hvert år holder Eggeslevmagle skoles SFO, en kæmpe fastelavnsfest for alle ungerne fra 0 – 3 kl. Og det går ikke stille af sig, der bliver disket op med popkorn, pølser, tøndeslagning og diskotek.

Og de voksne gør altid rigtig meget ud af deres kostumer.

Men jeg skal da lige love for, at alle ungerne også havde været kreative. Hold op der var så mange fantastiske hjemmelavet og købte kostumer.

Det fik mig til at tænke på, at jeg gerne ville lave et blogindlæg, med ideer til kostumer.

Men jeg vil gerne lave det med billeder af jeres ideer/kostumer.

Så hvis du har lyst til at dele dit billede.

Så send mig en mail eller besked på susienicolaisen@hotmail.com eller på fjolletmors facebookside med dit billede, navn og gerne med en lille historie om billedet.

Håber i vil være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *