Hverdagsglimt

De sidste dage i 30erne..

40, fed og færdig… Det tror jeg nok ikke lige jeg er.!

Kalenderen sige at sommeren er slut, og hold da op en sommer vi har haft. Men kalenderen fortæller også, at jeg lige om lidt ikke er i 30erne længere. På søndag bliver jeg 40 og jeg glæder mig, jeg glæder mig til at feste med min familie og venner. Men jeg er også en lille smule skeptisk, skal jeg så også til at opføre mig som en voksen? får jeg flere grå hår? eller rynker?

Jeg talte i telefon med min veninde (Jørgensen) den anden dag da hun blev 40, jeg ville lige forhører mig, om der var noget som jeg skulle være opmærksom på, når det bliver min tur. Hun var noget skuffet, for hun havde også regnet med at alt ville føles forandret… men nej ikke engang så meget som en trækken på det ene ben eller en hilsen fra ældre sagen.

Jeg tror nu ikke jeg skal være så nervøs for at løbe på sidste salgsdato foreløbig, for så længe jeg er en 40 årig med en krop som en 15 årig og sind som en 17 årig, så skal jeg nok være nede med de unge i mange år frem.

Det bliver så godt.

På lørdag skal Jørgensen og jeg feste sammen med familie og venner, og det hele er snart helt på plads. Maden er bestilt, Nielsen har været en tur over grænsen efter de våde vare, så nu mangler vi kun det sidste… Og ja hvis vi nu var startet med det, så havde vi været færdig for længst…

Jeg har for en sikkerheds skyld, hvis nu der skulle komme en trækken på det ene ben eller et nyt gråt hår, taget ferie i næste uge.

I min ferie vil jeg pleje min blog, jeg har så meget jeg gerne vil dele med jer. Mest om sommeren der har været fantastisk, men også om nogle af udfordringer jeg støder ind i for tiden.

Vi ses igen når jeg er blevet 40.

knus fra Susie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *